Quooker - kokende vann rett fra springen!

Med en Quooker-kran på kjøkkenet har du alltid tilgang til kokende vann.

Foto: Quooker/Rørkjøp

Med kjøkkenkran fra Quooker får du kokende, 100 % rent vann rett fra egen kran. Det er både tidsbesparende og kan redusere ditt totale energiforbruk.

Nordmenn stiller stadig høyere krav til innovasjon, funksjonalitet og design. Vi ønsker oss løsninger som gjør hjemmet mer praktisk – og det er selvsagt en fordel om disse løsningene også er estetisk tiltalende!

Derfor er det kanskje ikke så rart at kokekranen fra Quooker finner veien inn i stadig flere norske hjem?

En kokekran i stilfullt design

Siden 1970 har Quooker levert innovativ funksjonalitet kombinert med lekkert design. De stilfulle kjøkkenkranene kommer i seks ulike overflater: Krom, rustfritt stål, messing, aldret messing og sort.

Kanskje du ønsker en avrundet eller firkantet form på kranen? Eller kanskje du behøver en praktisk uttrekkstut? Quooker gir deg mange muligheter å velge mellom – og samtlige har selvsagt barnesikring!

Kokende, rent vann i springen

Med en Quooker-kran på kjøkkenet får du kokende og bakteriefritt vann på null komma niks. Vannet oppbevares i den diskrete beholdere under vasken; i en 3- eller 7-liters beholder, under trykk. Vannet fra kranen kan derfor kjøles ned og brukes som drikkevann, hvis ønskelig.

Les mer om Quooker-kranen her.

Quooker-beholderen oppbevares under kjøkkenvasken. Den opptar lite plass, og sørger for at du får kokende vann til pastaen på null komma niks!

Foto: Quooker/Rørkjøp

Vannet holder en konstant temperatur på 110 grader, slik at ingen bakterier overlever. Dette gjør at vannet trygt kan brukes i matlaging – både for store og små!

Med en Quooker på kjøkkenet, kan du enkelt desinfisere kjøkkenutstyret ved å holde det under kranen. Enkelt, trygt og smitte-vennlig!

Quooker koker tevann på sekunder!

Visste du at Quooker raskt erstatter vannkokeren din? En vannkoker bruker i gjennomsnitt 3,15 minutter på å koke opp en kanne med vann. Kranene fra Quooker reduserer denne koketiden til 20 sekunder! Tevannet tappes direkte i koppen, uten at én eneste varm dråpe går til spille.

Quooker fører til mindre vanntap

En kran fra Quooker er ikke bare praktisk, men kan også bidra til å redusere husstandens totale vann- og energiforbruk. Du har sikkert stått ved kjøkkenvasken, åpnet for det varme vannet og opplevd at det må renne en god stund før det blir varmt nok? Dette skyldes at avstanden mellom kran og varmtvannsbereder er stor; vannets reiseveis blir for lang.

Dette er ikke et problem med Quooker: Beholderen COMBI+ blander kokende vann inn i det kalde. Etterhvert som det varme vannet fra varmtvannsberederen når frem til blandeventilen, blandes det inn mindre og mindre kokende vann. Dette betyr at du ikke lenger trenger å vente på det varme vannet!

Lage en kopp te? Varme vann til pastaen? Med Quooker tar det kun 20 sekunder! Vannet i Quooker-beholderen holder en konstant temperatur på 110 grader, noe som sørger for at vannet trygt kan brukes som drikkevann og til matlaging.

Foto: Quooker/Rørkjøp

En miljøvennlig løsning til kjøkkenet

Med en Quooker-kran tapper du kun det vannet du har behov for. Med en vannkoker ender du stort sett alltid opp med å koke for mye – og de fleste heller ut overskuddet. Hvis du vanligvis bruker vannkoker eller koker vann på en induksjonsplate, kan du redusere det totale strømforbruket ved å benytte en Quooker:

  • I oppvarmingsfasen bruker en gjennomsnittlig vannkoker mellom 2 200 og 3 000 watt.
  • En induksjonsplate kan bruke så mye som 7 400 watt!
  • Til sammenligning bruker en Quooker rundt 1 600 watt i oppvarmingsfasen.

Den patenterte vakuumisoleringen i Quooker-beholderen holder vanntemperaturen stabil – noe som kan føre til en drastisk reduksjon av vannforbruket. Husk også at modellene selvsagt kommer med barnesikring!

Elegante kjøkkenkraner til enhver stil. Quooker-kranen fås i seks ulike overflater; krom, rustfritt stål, messing, aldret messing, gull og sort, alle med integrert barnesikring.

Foto: quooker/Rørkjøp